Laserontharing

Voor altijd een gladde huid...

 

Uitgevoerd door

  • Sophie - Het Medisch Ontharingsinstituut

 

Wanneer?

  • Elke 6 weken op dinsdag

 

 * 100 % veilig             * Resultaatgarantie

 

 Nog niet helemaal overtuigd van permanente laserontharing? Laat ons je er nog meer over vertellen…

 

 

WAAROM KIEZEN VOOR PERMANENTE LASERONTHARING?

Nooit meer die tijd verliezen, scheermesjes en scheergel gebruiken, vergeten ontharen, nooit meer snijwondjes, ingegroeide haartjes, …

Definitieve laserontharing is inmiddels ook quasi pijnloos en een uitgelezen kans om je zelfvertrouwen te boosten en eindelijk dat lastige probleem aan te pakken!

 

Het ontharingsinstituut werkt inmiddels met medische toestellen die op en top veilig zijn en ook ruimer getest zijn. Ze zijn niet enkel getest op hun efficiëntie, maar ook op de risico's op korte en lange termijn.

 

LASERONTHARING VOOR IEDEREEN !

Ontharing bij mannen is al lang geen taboe meer! Ook de tijd waarbij het haar van de man stond voor mannelijkheid is passé. Welke man wil er nu niet goed uitzien, op de manier die hij wenst? Of wilt zijn lichaam laten zien, zonder de last te hebben van overvloedige haargroei

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

De diodelaser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (ca. 20%).
Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. U mag rekenen op ca. 5 à 8 behandelingen. De eerste 3 behandelingen zullen met een tussenpauze van 4 à 8 weken zijn, nadien van 6 à 12 weken, afhankelijk van de te behandelende zones.

 

ZIJN DE RESULTATEN DEFINITIEF?

Ja, u mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen ca. 5 behandelingen.

In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn (afhankelijk van de hoeveelheid haren bij aanvang van de behandeling). Onder invloed van hormonale invloeden in het lichaam is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

Aan dit proces kan een laserbehandeling helaas niets veranderen. Een nabehandeling van 1 maal per jaar moet voldoen om dit te vermijden. En dit is echter aan de helft van de prijs.

 

PUNTEN OM IN ACHT TE NEMEN ALVORENS TE STARTEN

* Circa 3 weken voor de eerste behandeling NIET meer epileren, plukken of harsen. Alvorens het starten van de eerste behandeling moet het haar een minimale lengte hebben van ca. 2-3 mm, zo kunnen we het haar nauwkeurig beoordelen en de optimale instelling van de laser bepalen.  

* 5 dagen voor de laser met de zone niet in de zon zitten

* Personen met chronische herpes (enkel bij behandeling van bovenlip of kin) zullen 1 week alvorens het starten van de behandeling een preventieve crème gebruiken.
* Accute acnéhuiden kunnen niet behandeld worden.
* Bij gebruik van self-tanningscrèmes kan er niet behandeld worden.
* Je mag tussen de sessie blijven scheren 
* Huiden die behandeld werden met chemische peelings, glycolzuur, CO2-laser, medische dermabrasie, … moeten een tussenpauze ondergaan van 6 tot 9 maanden alvorens het starten van een laserbehandeling.
* Bij inname van zware vitamine A preparaten (Roacutan) of cortisonen op lange termijn is een laserbehandeling eveneens af te raden.
* Ook ingeval van zwangerschap informeren wij u graag inzake de meest correcte begeleiding tot behandeling.

 

 

PRIJZEN

De totaalprijs kan verschillen van persoon tot persoon, daar niet iedereen een even intensieve of langdurige behandeling nodig heeft. Dit hangt steeds af van de te behandelende zone, het haartype, huidtype, de hoeveelheid haar, etc… Normaal heeft een zone 5 tot 8 behandelingen nodig.


Onze cadeaubon kan helaas niet gebruikt worden voor de laserontharingen.

 

Nog vragen over de definitieve laserontharing?

Neem dan zeker contact op of boek een gratis testsessie.