FAQ

Veel gestelde vragen

We zetten even de meest gestelde vragen voor jullie op een rijtje!
Je vindt ook veel info per behandelingen bij aanbod

Kunnen we bij Vi terecht voor powderbrows ?

  • Momenteel nog niet! Wel doen we verschillende andere behandelingen voor de wenkbrauwen

Zijn de prijzen van de laserontharing per sessie?

  • Ja, de prijzen zijn per sessie. Je kan elke zone ook in pakket betalen, zodat je 6 sessies betaald en 2 gratis krijgt.

Wat is het verschil tussen een esthetische pedicure & spa pedicure?

  • Een esthetische pedicure is een pedicure waar de nagels en nagelriemen worden proper gemaakt en geknipt. LICHTE eeltvorming wordt verwijderd door de rasp en de voeten worden nadien ook gehydrateerd.
  • Een Spa pedicure is een pedicure die geschikt is voor mensen met VEEL eeltvorming en kleine ongemakken. De behandeling start met een warm voetenbad en de voeten worden grondig proper gemaakt. De nagels en nagelriemen worden hier ook mooi gemaakt en geknipt. Deze behandeling wordt echter afgesloten door een ontspannende massage.

Wat is het verschil tussen gelnagels, bflex & gellak?

  • Gellak wordt aangebracht op dezelfde manier als een gewone nagellak dus ligt niet zo dik op de natuurlijke nagel. Wordt aangeraden om tussen 2 à 3 weken terug te komen voor een bijwerking. Met gellak kunnen we geen nagels verlengen of extreme Nail art uitvoeren.
  • Bflex is een flexibele 4-in-1 gel die samen met de nagels meebuigt. Deze gel is vegan en heeft een zuurvrije formule die de natuurlijke nagels helpt groeien. Het verstevigt, beschermt je nagels en helpt je allergieën vermijden. Deze treatment is ideaal als je van een natuurlijke look houdt en is geschikt voor iedereen, alsook nagelbijters! Bflex houdt gemiddeld 3 à 4 weken.
  • Gelnagels worden aangebracht in verschillende stappen. De gel is iets steviger en daardoor kunnen de nagels ook verlengd worden of kan je voor extreme Nail art kiezen. Het wordt ook aangeraden om tussen de 3 à 4 weken terug te komen voor een bijwerking.